Servicio Técnico
acces privat

Pròxim Event

  • 00 Dias
  • 00 HR
  • 00 MIN
  • 00 SEG
+

1a NOVENA al Restaurant MANOLO, del Serrallo

Categories: Events

La primera novena de 2013 va servir com a presentació del nou CONSULATUS, on el nou Cònsol, Francesc Montañés Tarín, presentà els seus objectius per aquesta nova etapa “d’il·lusió renovada i amb repte de preparar els 25 anys de la fundació de l’Associació, que s’escau a 2014”, va manifestar.
La Novena va comptar amb una assistència de 33 associats i 11 convidats. Ens varen acompanyar: com a conferenciant, el director de cinema Jesús Monllaó, que en una xerrada anomenada “Com fabricar una seqüència de cine”, va exposar el procés amb que es basteix una pel.lícula , i ens va mostrar una curta projecció de la seva obra “Fills de Caín”. La novena es va realitzar al Restaurant Manolo, del Serrallo, amb el següent menú:

Pica Pica:
Musclos del Delta al vi blanc
Bunyols de bacallà
Gamba blanca saltejada
Arròs negre

Segon plat:
Tronc de lluç al forn amb patates fornera

Postres:
Postres de la Casa
Aigua i cafè

Amb la presència d'en Eduard Pié, enòleg del Celler SICUS Terrers mediterranis (www.sicus.cat), situat a l’extrem sud del Baix Penedès, banyat pel Massís de Bonastre. Les seves vinyes es troben a 170 metres sobre el nivell del mar, que es troba a uns 6 km de la Mediterrània. Tota la finca es conrea de manera respectuosa amb el medi natural, sense utilitzar herbicides ni insecticides, i així mantenir la biodiversitat de l’entorn. Els sòls de la finca són calcaris, de poca profunditat i escassa matèria orgànica. El menú va estar maridat amb els vins:
SICUS Cartoixà (varietat autòctona del Baix Penedès).
SICUS Cartoixà Vermell (varietat autòctona del Camp de Tarragona).
SICUS Dolç de Xarel·lo.

Author: admin

Deixa un comentari