acces privat

Pròxim Event

  • 00 Dias
  • 00 HR
  • 00 MIN
  • 00 SEG
+

20 anys de la Confraria dels Vins del Bages

Categories: Events,Noticies

El Bages, maig de 2018

Aquesta primavera és molt especial per a la Confraria. Molt. I és que arribem als 20 anys! I per això ho volem celebrar amb una investidura com cal!

Aquest any toca fer la cerimònia d’Investidura de Nous Confrares, la gran festa de l’entitat.

No cal explicar massa que és la nostra festa grossa. La recepció i acolliment de nous amics. Com cada dos anys serà el moment de vestir amb la capa i la medalla als nous confrares, tant als nouvinguts a l’entitat, com als de mèrit i honor. I també de reconèixer el mèrit a aquells que ja porten deu anys complint el compromís de promoure i enaltir els vins de la DO del Pla de Bages.

Però tot plegat revestit d’un caire especial, per aquesta data rodona. Portem un llarg bagatge a l’esquena, però el portem amb orgull.

I per a celebrar-ho, la Confraria ha volgut tornar a Manresa. Les investidures han estat itinerants. S’han visitat pobles com Santpedor, Artés , Sant Fruitós, Rajadell... Però vam començar a Manresa i aquest 20è aniversari el volíem tornar a celebrar a la capital del Bages.

Aquest cop, doncs, l’escenari serà al centre de la ciutat, a la Plana de l’Om. Serà el dissabte 9 de juny.

En un dia en què el vi serà el protagonista. I és que a la Plaça Sant Domènec ens trobarem la fira de vins, Fira VI-BA, i el nostre acte no deixarà de ser un punt més de trobada entre vi i persones. Posteriorment ens desplaçarem per sopar a les instal·lacions de

l’escola d’Hosteleria de la Joviat, a Manresa mateix, on el col·lectiu de Fogons del Bages ens oferiran el sopar.

I per a fer el pregó hem convidat a una persona prou coneguda i amant del vi, l’escriptora i periodista Empar Moliner.

Ampliarem dades, però, de moment:

  • Dia: 9 de juny, dissabte
  • Lloc: Plana de l’Om / sopar Joviat Manresa
  • Hora: 20h del vespre (inici cerimònia 21h, puntualment)
  • Preu; tast i sopar: socis i no socis 45€

El període d’inscripció finalitza el dimecres 6 de juny i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent.

Molt cordialment,

 

Josep Mira

Secretari

 

 

 

 

 

Author: admin