Servicio Técnico
acces privat

Pròxim Event

  • 00 Dias
  • 00 HR
  • 00 MIN
  • 00 SEG
+

Els xinesos escullen un Priorat com el millor vi del món

Categories: Events,Noticies

El vi de la DO Priorat ‘Clos Abella 2009’, del celler Marco Abella, de Porrera, ha estat distingit com el millor vi del món, segons la revista xinesa Wine in China Magazine, que li ha donat una puntuació de 97 sobre els 100 possibles.

La referència va obtenir aquesta qualificació en el concurs “Wine in China top 100 wines evaluation”, un dels certàmens amb més prestigi del país asiàtic en el qual es van avaluar, en cata a cegues, un miler de referències de tot el món. Els 14 experts en vins, entre ells set Masters of Wine, van acordar escollir el ‘Clos Abella 2009’ com el millor vi del món.

El celler Marco Abella ha aconseguit fer-se un lloc en el mercat asiàtic, on és molt difícil introduir-se per a bodegues i vins amb DO d’origen diferent de les franceses. Aquest reconeixement mundial ja té repercussió. Segons explica des de la bodega Olivia Bayés, amb David Marco, «el Japó i Tailàndia són dos mercats que s’han interessat pels nostres vins i això ens permetrà consolidar les ventes del celler» que coincideixen en senyalar que un celler no pot dependre de les puntuacions que obté en els concursos, ja que la bodega va ser creada amb una filosofia de vida.

El procés de cultiu ecològic i l’aplicació de mètodes biodinàmics pràctics són alguns dels secrets de la producció que segueix el celler Marco Abella, a més de la verema manual i una selecció acurada del raïm.

Author: admin