Servicio Técnico
acces privat

Pròxim Event

  • 00 Dias
  • 00 HR
  • 00 MIN
  • 00 SEG
+

Promoció EL NAN

Categories: Events,Noticies

Benvolguts membres conciliaris,

La invitada a la Novena d'abril, Ana Tarragona, ens fa arribar aquesta promoció per tots els nostres socis.

Des de l'empresa EL NAN ens fan extensiva una oferta pels conciliaris: entrant a la web www.elnan.cat i introduint el codi PROMONAN, obtindreu un descompte en la vostra compra a través de la web.

El Nan Casteller és un joc de construcció amb peces de fusta natural. L'objectiu és construir castells, com més alts millors, i aprendre de cada castell que cau. És un producte que invita a jugar i aprendre els principis que inspiren el món casteller: “força, valor, equilibri i seny”, alhora que reviure i promoure les tradicions catalanes. Per tant, esdevé un regal de souvenir ideal.

Una de les novetats és que aquest joc permet recrear els models reals de castells que existeixen i ajuda a entendre els mecanismes de construcció, gràcies al seu disseny original. Per tant, permet instruir-se una mica més sobre aquesta activitat tan singular i nostrada de forma lúdica i divertida.

El Nan Casteller és una aventura impulsada per joves emprenedores de la Demarcació de Tarragona, que està dissenyat i produït íntegrament a Catalunya. A més, té el valor afegit de projecte amb vocació social, ja que les peces estan fabricades en un centre de treball especial i d’integració.

Author: admin