Servicio Técnico
acces privat

Pròxim Event

  • 00 Dias
  • 00 HR
  • 00 MIN
  • 00 SEG
+

Tast Gastronòmic

Categories: Events,Uncategorized

En el primer Tast Gastronòmic del Concilium Vinorum Tarraconensium  vàrem comptar amb una assistència de 41 associats i 15 convidats. En aquest acte extraordinari contemplat dins de l’àmbit del XXV Aniversari del CVT, on vàrem tenir l’ocasió de gaudir de la col·laboració amb l’empresa Lluis Colet S.A.U. (COLET). Vàrem realitzar un Maridatge exclusiu de productes COLET amb cava, acompanyat d’un tast dels excel·lents productes de CAVA RIMARTS.

 

Es tracta d’un tast gastronòmic que ens va oferir l’empresa COLET, en absoluta i rigorosa primícia, formulant una proposta selecta de productes excel·lents per degustar, en el marc de la nova línia de serveis que pensa posar en marxa COLET.

 

El tast es va realitzar a les instal·lacions de l’empresa COLET de Tarragona, adequat per acollir els membres del Concilivm. L’experiment empresarial va resultar un èxit, i a plena satisfacció el resultat obtingut per part dels conciliaris que van poder fruir del següent menú:

 

Llamàntol amb guacamole i xips

Tres salmons de carpier

Tàrtar de vieira i llamàntol

Taco de blackangus amb albergínia

Foie amb ceba caramel·litzada al pedro ximenes sobre pa d’espècies

Lingot de xai i patata amb salsa de romaní

Tiramisú

 

De les varietats de cava amb les quals es va maridar el menú, per aquesta vetllada tan singular amb uns productes tant exclusius, podem dir-vos que va ser la millor selecció de RIMATS CAVA (www.rimarts.net) , amb els seus caves Reserva tant reconeguts.

                                             

Author: admin