acces privat

Pròxim Event

  • 00 Dias
  • 00 HR
  • 00 MIN
  • 00 SEG
+

Vermut de Nadal

  • 13:30

 

Benvolguts conciliaris i amics,

Com us vam avançar, el diumenge 16 de desembre celebrarem el "Vermut de Nadal" al BARHAUS, Col·legi d'Arquitectes de Tarragona, l'hora de trobada serà a les 13:30h.

La dinàmica, com a qualsevol vermut habitual, començarà a mesura que aneu arribant i quan hi siguem tots, sortirà el servei d'una quinzena de platets que aniran acompanyats d'un cava que de ben segur que ús és familiar als qui vau assistir a la passada investidura. Es tracta del Cava Centenari del Celler Sant Jaume dels Domenys, un cava exquisit de 70 mesos de criança, que no es comercialitza però que la Cooperativa de Sant Jaume dels Domenys ha accedit a vendre'ns-en unes caixes, les darreres, exclusivament per a aquesta festa.  També hi haurà vi pels qui ho prefereixin, a més a més del vermut o cervesa per la fase inicial.

Pretenem que aquest acte sigui una trobada d' amics informal.

 

El preu serà de 40€ pels conciliaris i 50€ pels no conciliaris.

Preguem confirmeu assistència abans de les 19:00h del divendres 14 de desembre, enviant un correu electrònic a: conciliumvt@tinet.cat indicant quantes persones sereu i el número de compte bancari al que voldreu que es facin els càrrecs corresponents, en cas que sigui diferent al que utilitzem per el càrrec de la quota anual.

 

Us animem com sempre a participar en una dinàmica de grup activa i a gaudir tots plegats d'un bon cava i companyia!

 

B O N E S   F E S T E S !