Servicio Técnico
acces privat

Pròxim Event

  • 00 Dias
  • 00 HR
  • 00 MIN
  • 00 SEG
+

1a NOVENA al Restaurant BALANDRA, del Serrallo

Categories: Events

La primera novena del 2014 va comptar amb una assistència de 21 associats i 8 convidats. Ens va acompanyar com a conferenciant invitat, Francisco Andrade (Investigador de la URV, Responsable del Projecte Hub d’Innovació Catalunya Sud, Ex-Responsable d’Innovació Disruptiva, Unilever) i ens va apropar al món de les tecnologies punteres i projectes d’innovació, que es desenvolupen a la URV, aconseguint la conjunció entre l’electrònica, la nanotecnologia i els sensors químics, perquè la ciència d’alt nivell generi productes amb valor de mercat. En definitiva portar el Laboratori al Mercat.

La novena es va realitzar al Restaurant Balandra, del Serrallo, amb el següent menú:

  Pica pica:

Viera amb verdures gratinada

Cansalada confitada, navalla i parmentier

Torrada amb tomàquet, calçot i musclo escabetxat

  Segon plat:

Rajada amb rissoto de gambes

  Postres:

Gelat de vainilla amb nous de macadamia

A l’apartat del vi, varem gaudir d’una excel·lent i representativa mostra de la DO Terra Alta, amb dos vins, tots dós de garnatxa blanca, un del Celler Jordi Miró (webfacil.tinet.org/ennak) i l’altra del Celler La Fou (www.lafou.es).

El Celler La Fou es troba al centre de Batea, la bodega en sí són unes instal·lacions rehabilitades que han deixat al descobert utensilis utilitzats en processos del vi i de l’oli del segle XVIII-XIX. Les vinyes d’aquesta bodega es troben en un barranc on s’obre el curs d’una riera. Les característiques de l'orografia són les de la   Terra Alta. Durant el 2007, Ramon Roqueta Segalés, jove membre d'una família amb llarga tradició en el món del vi, decideix donar a llum un projecte personal, LaFou Celler a la Terra Alta, una de les zones vinícoles més autèntiques, de més llarga tradició i amb gran potencial i recorregut.

El Celler Jordi Miró situat a Corbera d’Ebre, va iniciar el seu bagatge  durant el 2009, creant i  desenvolupant les primeres produccions. Amb col·laboració amb Ignasi Carsi, un enòleg amb anys d'experiència en l'elaboració de vi, varen realitzar les primeres elaboracions.

Author: admin