Servicio Técnico
acces privat

Pròxim Event

  • 00 Dias
  • 00 HR
  • 00 MIN
  • 00 SEG
+

2a NOVENA, al Restaurant LES FONTS DE CAN SALA

Categories: Events

Vam compartir la vetllada 11 associats i 7 invitats. Ens va acompanyar, com a conferenciant, el jove escriptor Rafa J. Martínez (www.rafajmartinez.com), que ha publicat la seva primera obra: “Háblame Luna”. La novena es va realitzar al Restaurant Les Fonts de Can Sala, de Sant Pere i Sant Pau, amb el següent menú:

Entreteniments (Pica Pica individual de les especialitats de la casa)
Coca de pa amb tomàquet
Mil-fulls de vedella amb salsa de ceps
Poma suzette amb suprema de vainilla
Aigua, refrecs i cafè

Respecte a la bodega, vam comptar amb la presència d'en Salvador, el creador del projecte vinícola COSMIC Vinyaters (www.cosmic.cat). El celler és petit i independent que pertany a l’associació de Tarraco Slow Food.

Ubicat al Baix Penedès, on es treballa respectant la terra, integrant tot el que aquesta ens proporciona i per això se n’obté la màxima expressió. El seu lema és “Tenint en compte que tot té ESPERIT, EL VI TÉ EL D’UNIR-NOS”. És un celler format per microelaboradors de vi que treballen en l’Agricultura Ecològica a la finca de Puig-Adoll, situat en una de les millors zones de la serralada del Montmell, a uns 500 metres d’alçada. En el sopar el celler ens va presentar la seva gamma de vins, un blanc elaborat amb raïm sauvignon blanc i un negre de cabernet franc.

COSMIC Blanc
COSMIC Negre

Author: admin

Deixa un comentari